Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim

Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahimAssalamualaikum & salam sejatera. Mini Giveaway Blogger Kacak HafizRahim. Mini GA anjuran rakan bloggerku iaitu Hafiz Rahim. Mudah je, cuma buat dialog berdasarkan gambar kat atas tu. Berikut adalah dialog aku :-

Hafiz – “Agak-agaklah bini aku jeles tak hihihi”

Lisa – “Hensem juga mamat kat sebelah aku ni (cover line)”

Sebenarnya dah lama dah aku tak join GA ni. Yela banyak GA yang blogger anjurkan kebanyakannya meletakkan syarat-syarat yang berat. So, dipendekkan cerita kalau korang nak join mini GA ini boleh ke laman blog beliau disini. Syarat-syaratnya semua ada kat situ. Marilah kita ramai-ramai menyokongnya. Wassalam…peace out.

P/s – Sorry bro ringkas je entri aku ni. Harap boleh terima…

SHARE IF YOU CARE --->
26 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.