Tarikh pembayaran gaji 2014

Assalamualaikum & salam sejahtera. Tarikh pembayaran gaji 2014. Jadual gaji bulanan ini memang panas sepanas Misteri Villa Nabila di Danga Bay, Johor Bahru dan sepanas perlawanan bolasepak Malaysia menentang Qatar. Untuk kakitangan awam khasnya disini aku ada menyediakan jadual tarikh pembayaran gaji bulanan bagi tahun 2014 untuk dirujuk.

Nak belajar menjahit! klik disini

tarikh pembayaran gaji 2014Tips untuk mudah hamil mengikut Islam

Semoga dengan adanya tarikh pembayaran gaji 2014 ini dapatlah anda merancang kewangan dengan bijak ya! Wassalam…peace out

About Hafiz

Seorang part time blogger yang tinggal di Johor Bahru. Merupakan penyokong pasukan Johor Darul Ta'zim atau JDT. Boleh dihubungi melalui emel baretta79@gmail.com atau di ruangan Hubungi Aku.

Comments

  1. boleh rancang bayar hutang awal2… hehehe

  2. time dpt gaji smua brg nak beli…

  3. wife den kene ambik tahu serba sedikit pasal jadual nih…=)

  4. Harga barangan dah semakin naik. Perbelanjaan kena berhemah. Untung dapat tengok jadual gaji sebelum merancang apa-apa.

  5. terbaik bleh print out ni letak dekat meja..hu3

  6. salam kenal ^_^

  7. singgah perdana, salam persahabatan

  8. mudah untuk perancangan utk penyimpanan dan perbelanjaan awal ;)

  9. sesiapa yang ambil gaji pada bulan september tu nanti ..sila belanja puteri..hahaha

  10. 5 hari lagi :)

  11. Wah… Dah keluar tarikh pembayaran gaji kakitangan awam 2014… Cepat betul bro dapat info…. Diharapkan tiada pindaan tarikh, seperti yang berlaku dalam tarikh pembayaran gaji kakitangan awam tahun 2013…

  12. er..gaji saya tak tentu selalu bermusim hee adeh..selamat menyimpan wang gaji

  13. Nak buat jugaklah. Boleh copy..hehehe

  14. Gaji paling awal nanti dapat time bulan 10 dengan 12. Peh, time-time hujung tahun pulak tu. Itu jam kena betul-betul manage duit, kalau tak memang sengkek. Hehe

Speak Your Mind

*