Tarikh pembayaran gaji 2014

Assalamualaikum & salam sejahtera. Tarikh pembayaran gaji 2014. Jadual gaji bulanan ini memang panas sepanas Misteri Villa Nabila di Danga Bay, Johor Bahru dan sepanas perlawanan bolasepak Malaysia menentang Qatar. Untuk kakitangan awam khasnya disini aku ada menyediakan jadual tarikh pembayaran gaji bulanan bagi tahun 2014 untuk dirujuk.

Nak belajar menjahit! klik disini

tarikh pembayaran gaji 2014Tips untuk mudah hamil mengikut Islam

Semoga dengan adanya tarikh pembayaran gaji 2014 ini dapatlah anda merancang kewangan dengan bijak ya! Wassalam…peace out

  • http://www.sop.name.my Sop

    boleh rancang bayar hutang awal2… hehehe

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      itu sudah semestinya sop…

  • http://www.ciktom.com cik tom

    time dpt gaji smua brg nak beli…

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Kalau ikutkan nafsu memang macam tulah..

  • http://www.papamifz.com papa mifz

    wife den kene ambik tahu serba sedikit pasal jadual nih…=)

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Wife bro kerja nurse kerajaan ke..

  • http://hatiputera.com hatiputera

    Harga barangan dah semakin naik. Perbelanjaan kena berhemah. Untung dapat tengok jadual gaji sebelum merancang apa-apa.

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Betul tu dan jangan lupa sedekah kat kawan2…

  • http://www.bloggerlelaki.com blogger lelaki

    terbaik bleh print out ni letak dekat meja..hu3

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Boleh bro saya pun dah print satu..

  • http://www.albumriri.blogspot.com Riri Maysyuri

    salam kenal ^_^

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Salam kenal juga buat riri

  • http://www.storeandroidku.blogspot.com Putri Sukoco

    singgah perdana, salam persahabatan

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Terima kasih singgah..

  • http://www.ajumohit.com/ ajumohit

    mudah untuk perancangan utk penyimpanan dan perbelanjaan awal ;)

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Ya Jun senang nak merancang..

  • http://www.puterikasih.com puteri kasih

    sesiapa yang ambil gaji pada bulan september tu nanti ..sila belanja puteri..hahaha

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Ooo mesti bezday puteri ya

      • http://www.puterikasih.com puteri kasih

        yer betul tu bro..hehe :)

        • http://www.hairulafiz.com hafiz

          Sama bulan dgn hero sulung saya tau…

  • http://www.suterablogger.com Bean Moreno

    5 hari lagi :)

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Jangan kira sangat hihihihi

  • http://coretananuar.com Anuar

    Wah… Dah keluar tarikh pembayaran gaji kakitangan awam 2014… Cepat betul bro dapat info…. Diharapkan tiada pindaan tarikh, seperti yang berlaku dalam tarikh pembayaran gaji kakitangan awam tahun 2013…

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Bagi saya bro cepat ke lambat ke gaji keluar, saya mesti ambil 25 hb.

  • http://cahayacinta.com suri

    er..gaji saya tak tentu selalu bermusim hee adeh..selamat menyimpan wang gaji

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Suri lain bisneswomen katakan…

      • http://www.eridy.com Eridy

        ini mesti gaji setiap hari nie.. kan? hee

        • http://www.hairulafiz.com hafiz

          Betul tu gaji dia setiap hari…

          • http://cahayacinta.com suri

            mandai jer eh ada juga pasang surut.doakanlah ya.teman ni bukan koje opis uh…

  • http://hatiputera.com hatiputera

    Nak buat jugaklah. Boleh copy..hehehe

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Ala buat lainlah..

      • http://hatiputera.com hatiputera

        nanti aku buat tentang pembayaran tahun 2015

        • http://www.hairulafiz.com hafiz

          Okay gak tu, bagus2…

          • http://www.eridy.com Eridy

            aku tak sabar nak tengok 2015 tu….hehe

  • http://anakbekasperajurit.blogspot.com/ Anak Askar Pencen

    Gaji paling awal nanti dapat time bulan 10 dengan 12. Peh, time-time hujung tahun pulak tu. Itu jam kena betul-betul manage duit, kalau tak memang sengkek. Hehe

    • http://www.hairulafiz.com hafiz

      Kali ni 2 bulan je cepat. Memang kena bajet betul2..