Apa ada dengan Hotlink baru

hotlink-free-basic-internetAssalamualaikum & salam sejahtera. Apa ada dengan Hotlink baru. Hotlink kini telah memperkenal pakej prabayarnya yang terbaru iaitu #Hotlink Free Basic Internet. Boleh melayari internet dimana sahaja dirumah mahu dipejabat tanpa mengira masa. Bayar untuk yang digunakan sahaja.

Beli rumah tanpa modal?

Apa yang korang boleh dapat dengan pakej terbaru Hotlink ini. Dengan kelajuan 64 Kbps, setakat melayari laman sosial seperti Facebook, Twitter, Whatsapp dan Google terasa lancar sekali. Untuk internet berkelajuan tinggi, korang boleh juga dapatkan dengan harga serendah RM 1 atau RM 30 untuk sebulan.

Inginkan panduan baju kurung

#Hotlink Free Basic Internet ini juga boleh membuat panggilan ke semua rangkaian hanya 12 sen untuk 30 saat dan 7 sen unuk setiap sms. Selain dari itu bonus tambah nilai juga diberikan dalam pakej prabayar ini. Jika korang topup RM 80 – RM 120 dalam tempoh 2 bulan, maka bulan ke 3 korang akan dikreditkan RM 3 ke dalam akaun prabayar korang. Untungkan.

Panduan mudah hamil cara Islam

Banyak lagi juga faedah yang ada dengan pakej prabayar Hotlink ini. Kalau korang nak maklumat lanjut pasal pakej Hotlink ini bolehlah klik disini atau pun layari laman web rasmi hotlink.com.my. Wassalam…peace out

P/s – Rupanya dah masuk 11 tahun aku menggunakan Holink ni…

DON'T FORGET TO SHARE --->
42 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.