Bloglist Setahun Dari ciklaili.com

Assalamualaikum& salam sejahtera. Tahun 2013 akan menjelma tidak lama lagi. Sempena menyambutnya kedatangan tahun baru ini ciklaili.com telah mengadakan satu segmen Bloglist Setahun Dari ciklaili.com.
Segmen ini bermula dari 1 Disember 2012 sehingga 31 Disember 2013.

Oleh yang demikian aku tanpa membuang masa yang ada pun menyertai segmen ini. Syarat penyertaannya mudah sekali. Hanya buatkan satu entri bertajuk “Bloglist Setahun Dari ciklaili.com”. Kemudian ceritakan serba sedikit mengenai diri anda dan blog anda. Selepas itu linkkan mana-mana entri yang anda suka di blog ciklaili.com. Akhir sekali klik like fanpage ciklaili.com. Mudah bukan.

Mengenai blog ciklaili.com pada aku memang satu blog yang aku suka singgah walaupun sebagai silent reader. Banyak panduan bermanafaat ciklaili.com berikan bukan sahaja untuk pelajar, ibu bapa, guru serta masyarakat. Entri ciklaili yang aku suka ialah earning nuffnang RM 4404.14. Tak sangka dunia maya sungguh lumayan jika ikhlas dalam sesuatu perkara. Ini sedikit sebanyak menaikkan semangat aku dalam berblogging.

Terima kasih kepada ciklaili.com kerana membuat segmen ini. Dengan adanya segmen ini dapatlah kita merapatkan silaturahim sesama blogger senior dan junior. Jadi kepada rakan-rakan blogger yang lain jangan lepaskan peluang ini. Wassalam…peace out

DON'T FORGET TO SHARE --->

9 Replies to “Bloglist Setahun Dari ciklaili.com

  1. terima kasih kerana sudi join.

    tak semua perkara kita boleh capai dengan cara yang mudah. teruskan berusaha sehingga berjaya. semoga blog ini akan terus maju jaya di masa akan datang.

    jgn lupa saksikan blog ciklaili.com muncul di Segmen Blog Pilihan dalam rancangan Apa Kata Wanita 29.12.2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.