Buntu fikirkan menu makan malam

Assalamualaikum & salam sejahtera. Buntu fikirkan menu makan malam. Pernah tak korang buntu fikirkan menu makan malam korang. Perkara ini memang selalu terjadi pada aku dan isteri. Bukan sahaja buntu memikirkan apa yang ingin dimasak oleh isteri untuk menu makan malam, kadang-kadang nak makan di luar pun buntu nak makan di mana.

Tips untuk lembutkan roti bun atau doh!

Buntu fikirkan apa nak makan malam ni?

Buntu fikirkan menu makan malam

Ingin kurus dalam masa 25 hari!

Memang perkara buntu fikirkan menu makan malam ni nampak tak serius sangat, tetapi ianya kerap terjadi. Bila tanyakan isteri apa menu makan malam, dia akan tanya pada kita balik apa nak makan. Jadi untuk menyelesaikan masalah ini, aku biasanya akan fikirkan sebelum pulang dari bekerja. Aku akan memikirkan beberapa pilihan makanan sama ada untuk dimasak ataupun untuk makan di luar. Begitu juga dengan isteriku, dia akan buat perkara yang sama.

Belajar teknik seo dari pakar!

Syukur Alhamdulillah perkara buntu fikirkan menu makan malam dapat diselesaikan. Nampak macam kelakarkan, tapi sekurang-kurangnya inilah cara kami mengeratkan hubungan¬† antara suami isteri. Jadi korang ada tak pengalaman buntu fikirkan menu makan malam macam aku tak? Boleh kongsikan disini dan kalau ada tips lagi bagus. Wassalam…peace out

Sumber gambar : google

SHARE IF YOU CARE --->
26 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.