Contest Review Tak Terkalah

Contest Review Tak Terkalah 

Asalamualaikum & salam sejahtera. Contest Review Tak Terkalah. Satu lagi contest yang aku sertai dalam tahun 2013 ini. Contest yang paling sempoi dan mudah iaitu mengreview owner blog ini iaitu En Titan a.k.a Ahmad Faizal. Syarat yang dikenakan pun senang nak ikut. Tak menyusahkan. Tajuk entri pun bebas. Aku cedok je tajuk dia. Syarat-syarat penyertaan bolehlah lihat kat sini. Tarikh contest seperti tertera diatas.

So, apa yang aku suka tentang blog ahmadfaizal.com ini. Pastinya blog ini menggunakan tatabahasa yang santai dan lebih dekat dengan pembacanya. Penulisannya kadang-kadang nampak kasar tapi penting dia jujur. Yang paling aku suka ialah bagaimana En. Titan ini menjana pendapatan melalui program affiliates yang dia sertai. Nak-nak income dari program Jobdirumah. Terus teranglah aku memang jaki dengan income dia yang hampir setiap hari masyuk. Inilah yang memberikan aku semangat untuk cuba menjana pendapatan secara online macam dia.

Itulah serba sedikit review aku tentang blog ahmadfaizal.com. harap dia suka dan boleh terima. Kalau nak bagi menang lagi bagus. Dua tapak tangan aku tadahkan. Memang aku buat makan-makan nanti kat kampung. Tapi untuk famili jelah. Sekian. Wassalam…peace out

Contest Review Tak Terkalah ini dianjurkan oleh Ahmad Faizal dan Earncent.com dan ditaja bersama oleh SaraSyukri Tahir, RahsiaDuitFreeIlaZainal, Blackrosehunter, dan Nuristimewa.


SHARE IF YOU CARE --->
36 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.