Contest SEO Eridy

Contest SEO Eridy

Assalamualaikum & salam sejahtera. Contest SEO Eridy. Ini adalah contest ke 7 kalau tak silap yang aku join sejak berblogging. Kalau nak baca contest yang pernah aku join taip aje keyword contest di ruangan search di sebelah atas kanan side bar tu.

Jom join Contest SEO Eridy

Berbalik semula kepada contest ini. Aku terpanggil untuk menyertai Contest SEO Eridy ini kerana melihatkan ramai rakan-rakan bloggerku yang telah menyertainya. Sedikit sebanyak meniupkan semangat aku untuk join contest ini walaupun ilmu SEO aku ini ibarat pra sekolah baru nak belajar mengeja. Tapi aku nekad untuk join jugalah. Lagipun aku bukan kenal pun si Eridy ni. Tapi kenalah support bloggerkan.

Tips diet extreme yang berkesan

Berikut adalah info mengenai Contest SEO Eridy.

Tarikh pendaftaran / penyertaan dibuka : hari ini (diawalkan) – 11.12.13 .
Tarikh pendaftaran ditutup : 11.12.13
Contest bermula : 12.12.13 – 30.12.13

Syarat Contest SEO ERIDY

* Peserta bertandingan atas keyword ” Contest SEO Eridy ” .
* Entri mengikuti kreativiti tersendiri .

Hadiah

Hadiah untuk contest ini ialah wang tunai berjumlah RM500.00

Tempat pertama : RM200 x 1
Tempat kedua : RM 100 x 1
Tempat ketiga : RM 80 x 1
Saguhati : RM 20 x 6

Pemenang akan ditentukan melalui blog yang berada di kedudukan muka surat pertama carian Google bagi keyword “Contest SEO Eridy” . Carian dibuat di Google.com menggunakan private browsing.

Hah mudahkan contest ini, takde benda pelik-pelik yang kita kena buat. Join je, mana tau kalau ada rezeki boleh menang duit tu. So kalau korang nak join contest SEO Eridy ini bolehlah klik DISINI.

Contest SEO Eridy ini dianjurkan oleh Eridy.com

DON'T FORGET TO SHARE --->
51 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.