Dapat penghargaan

Dapat penghargaan

Assalamulaikum & salam sejahtera. Dapat penghargaan. Aku baru sahaja terima sepucuk surat yang merupakan sebuah kad penghargaan terima kasih dari blogger Puteri kasih kerana menjadi pengomen tegar di blog beliau. Terkejut dan terharu juga kerana pertama kali menerima kad sebegini selain dari kad hari raya. Memang setiap kali kalau aku online mesti tak lupa singgah ke blog beliau dan juga rakan blogger yang lain. Terima kasih kepada Puteri kasih di atas penghargaan ini. In shaa Allah jika ada masa dan rezeki pasti akan singgah lagi. Wassalam…peace out

DON'T FORGET TO SHARE --->

35 Replies to “Dapat penghargaan

  1. bro juga masih pengomen terbanyak bulan februari di blog saya tetapi saya sekalikan dengan entri bulan mac punya.

    p/s: bulan januari punya saya dah transfer pada bro kan

  2. bagusnya tuan blog, siap bagi penghargaan untuk pembaca. Macam inilah yang kita mahu, bukan macam blogger yang hanya tau sembang kencang tapi sedikit pun tak tahu menghargai pembaca yang blogwalking dalam blognya. Kata innity ribu-riban, tapi nak bagi RM1 pada pembaca pun liat bagai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.