Felda United vs JDT Piala FA 2017

Felda United vs JDT Piala FA 2017. Ini adalah perlawanan pusingan kedua antara pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim vs pasukan Felda United dalam Piala FA 2017. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

Felda United vs JDT Piala FA 2017VS

Felda United vs JDT Piala FA 2017

Felda United vs JDT Piala FA 2017

Tarikh : 14hb Februari 2017 (Selasa)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Tun Abdul Razak, Jengka

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDTTV
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
Felda United ( 0 )
VS
JDT ( 2 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan Felda United vs JDT ini adalah perlawanan pusingan kedua dalam Piala FA 2017. Untuk info, perlawanan ini adalah untuk perlawanan pertama pasukan JDT dalam Piala FA 2017. Pastinya pasukan JDT akan mengerahkan kudrat para pemainnya lebih 100% bagi mengalahkan pasukan Felda United di stadium keramatnya iaitu Stadium Tun Abdul Razak nanti bagi melayakkan diri ke pusingan seterusnya. Manakala reputasi pasukan Felda United tidak boleh diambil mudah oleh pasukan JDT biarpun mereka tewas pada perlawanan dalam Liga Super 2017 tempoh hari. Pastinya pasukan Felda United akan membalas dendam diatas kekalahan mereka ke atas pasukan JDT.

Semoga perlawanan Felda United vs JDT Piala FA 2017 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten serta bermain bersungguh-sungguh di halaman sendiri demi membuktikan yang pasukan JDT masih lagi pasukan yang digeruni pada musim ini. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong Felda United yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.