Blogging

Gelagat Aiman

Gelagat Aiman

Assalamualaikum & salam sejahtera. Gelagat Aiman. Ini adalah gelagat heroku yang kedua yang berumur 3 tahun pada tahun ini. Dengan menggunakan handphone isteriku, dia mula mengambil gambar bersama-sama abangnya Anaqie. Gambar diatas ini adalah hasil bidikan abangnya, Anaqie dengan menggunakan handphone aku.

Apa-apa pun aku dan isteri tak berapa kisah. Yang penting hero-heroku tidak bergaduh. Ini belum lagi heroku yang ketiga, Azeeq membesar dan boleh bermain dengan abang-abangnya. Pasti riuh rendah rumahku dibuatnya. Semoga hero-heroku membesar dengan sempurna dan menjadi anak yang soleh. Amin
Wassalam…..peace out.

DON'T FORGET TO SHARE --->

Part time blogger dari Johor Bahru. Sebarang pertanyaan, review atau advertorial dan jemputan event, sila emel ke baretta79@gmail.com / menu Hubungi Aku.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

39 Comments on “Gelagat Aiman”

  • Haa… apa lagi sambar DSLR la bagi kat anak tu sorang satu. Hahaha.. baru la gamat isi rumah tu.

  • pandainya ambil gambar

  • comey sgt..hihi

  • Budak2 ehhh… Banyak yg mereka mahu experiment. Kalau rosak dan pecah handphone tu pun sabar yer 😀 Sebahagian dari education dia, ahak ahak..

  • Ahhaaa… Lepas ni boleh dah suruh anak ambik gambar kita

  • Nikmat melihat anak-anak membesar. Satu kepuasan. Saya ada sorang pun dah riuh amat, kalau dah 3 tak tahu la saya. hehehehe

  • anak saya pun suka ambil gambar guna smartphone saya, pada masa yg sama guna main game di smartphone saya

  • wah, ketiga-tiganya hero tu
    meriah2

  • anak2 skrg semua advance kan, untungnya anak2 saya tak suka main iphone saya yang mmg tak install apa2 game, sebaliknya berebut hp samsung suami yg mmg byk skali game di dlmnya 😉

  • kecik2 dah tunjuk bakat fotografer 🙂

    • entah kenapa boleh suka kamera pun tak tau, bukannya ada darah fotografi pun…

  • ohh..pandai dah main kamera dahh..

  • semoga menjadi anak-anak yg soleh aminnn

  • Comel betul! moga hero-hero bro terus membesar dengan kasih sayang =D

  • semua lelaki ke bro….

    My recent post : Jom Sertai : Projek Bloglist 2013 MQ-Network

  • budak2 sekarang memang pandai main gadget… =)

    • memang pandaikan…hero saya baru 7 bulan dah pandai mengadap ipad, suka app talking tom tu…

  • samalah… anak bongsu saya pun suka sangat ambik gambar guna hanset suami. Yang peliknya bebudak sekarang ni bijak sesangat. Langsung tak boleh sorok apps dalam tepon. Bayangkanlah, nak buka kunci henset pun depa tau… apa lagi kalau setakat klik apps dalam henset tu.

  • Anak aku baru nak masuk 6 bulan dah sibuk posing kalau nampak phone..aduhai..

    • skrg bdk2 pun dah semakim bijak baru 6,7 bulan dah pandai posing

  • salam.hero semua anaknya ker hee… kacak2 blh bapa anak sekepala dg anak2nya

    • ketiga-tiganya hero…harap2 bolehlah sekepala bila besar nanti hihihi

  • Jangan sampai jatuh gadget tu sudahlah.. Berhati-hati!

  • gambar diambil si hero Anaqie tu yang bergoyang tu