Hari minggu kerja di rumah

Hari minggu kerja di rumahAssalamualaikum & salam sejahtera. Hari minggu kerja di rumah. Mesti ada yang kurang setuju dengan tajuk di atas. Itu terpulanglah pada pendapat masing-masing. Bagi aku kerja di rumah pada hari minggu boleh dilakukan.

Nak layari internet dengan aman

Zaman sekarang dah tak perlu susah-susah. Yang perlu hanyalah line internet. Banyak peluang-peluang kerja sambilan yang boleh dilakukan dalam internet. Contohnya job dirumah yang sekarang ini semakin menjadi-jadi. Apa salahnya kita mencuba. Kerja yang ditawarkan tak sesusah mana. Bergantung kepada skill masing-masing. Janganlah buat diluar kemampuan kita. Ukur baju badan sendirilah. Untuk penerangan lanjut boleh klik disini.

Tercari-cari panduan menjahit baju

Facebook, rata-rata semua orang ada akaun Facebook. Tak kira muda mahupun tau. Masa melayari akaun Facebook pula hampir 24 jam. Jadi apa kata korang gunakan akaun Facebook ini dengan menjana pendapatan. Apa kata mencuba dengan 8share. Bukan susah pun, daftar pun free. Hanya perlu share iklan ke akaun Facebook korang. Senangkan. Walaubagaimanpun perlulah kesabaran dan usaha berterusan. Boleh cuba daftar disini.

Panduan senang hamil cara Islam

Okaylah ini 2 perkara yang aku buat di hari minggu. Cubalah, tak ambil masa yang lama pun. Masa bersama keluarga pun dapat diluangkan. Yang penting kita kena pandai bahagikan masa. Itu pun kalau mahu berubah kepada kehidupan yang lebih baik. Wassalam…peace out.

DON'T FORGET TO SHARE --->
24 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.