Jadual perlawanan JDT dan JDTII Piala Malaysia 2015

Jadual perlawanan JDT dan JDTII Piala Malaysia 2015. Disini ada perkongsian mengenai jadual perlawanan JDT dan JDTII di dalam Piala Malaysia 2015. Untuk info, pasukan JDT berada di dalam Kumpulan B bersama-sama pasukan Perak, ATM dan Sarawak. Manakala pasukan JDTII pula berada di dalam Kumpulan A bersama-sama pasukan Terengganu, Lions XII dan Kedah.

Berikut adalah jadual perlawanan pasukan JDT dan JDTII :-

Jadual perlawanan JDT dan JDTII Piala Malaysia 2015

Nampaknya perlawanan Piala Malaysia 2015 bagi pasukan JDT tidaklah sukar tetapi haruslah berwaspada dengan pihak lawan. Manakala perlawanan bagi pasukan JDTII ini amatlah sengit kerana berada di dalam kumpulan maut. Apa-apa pun semoga pasukan JDT dan pasukan JDTII berjaya memperolehi keputusan yang positif dalam setiap perlawanan yang ditempuhinya nanti.

Untuk kemudahan anda terutamanya penyokong pasukan Harimau Selatan ini, sila bookmark page ini untuk rujukan perlawanan pasukan anda masa depan. Diharap perkongsian jadual perlawanan JDT dan JDTII Piala Malaysia 2015 ini dapat membantu anda nanti.

“Luaskan kuasamu Johor”

#Update terkini – Perlawanan Perak vs JDT ditunda ke 4 Oktober 2015. Manakala perlawanan Sarawak vs JDT ditunda ke 24 Oktober 2015.

Sumber : fb/harimauselatan

DON'T FORGET TO SHARE --->
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.