Jadual perlawanan JDT 2014

Assalamualaikum & salam sejahtera. Jadual perlawanan JDT 2014. Ini adalah jadual perlawanan bagi pasukan Johor Darul Ta’zim atau JDT untuk tahun 2014. Perlawanan pertama JDT akan bermula pada 18 januari 2014 ini iaitu menentang pasukan Perak di laman sendiri.  Ini bermakna dari entri ini ditulis hanya tinggal lebih kurang 3 sahaja lagi bermulanya persaingan di Liga Super 2014.

Panduan mudah hamil untuk bakal pengantin!

Jadual perlawanan bagi JDT 2014

Jadual perlawanan JDT 2014
Klik gambar untuk lihat dengan jelas

Kelibat-kelibat pemain import seperti Pablo Aimar, Baihaki Khaizan dan Luciano Figueroa serta pemain tempatan seperti Safee Sali, Irfan Fazail, Fadli Shas dan Mat Yo akan pasti ditagih tenaganya, bakat dan skilnya bagi memastikan JDT berada dilandasan yang betul dalam usaha membawa pulang sekurang-kurang satu piala. In shaa Allah. Terkini pasukan JDT sedang sibuk mengadakan perlawanan persahabatan bagi memantapkan pasukan.

Ingin dapat komisyen affiliates dengan mudah!

Semoga dengan adanya jadual perlawanan JDT 2014 ini, memudahkan korang penyokong Harimau Selatan khasnya hadir ke Stadium Larkin untuk memberikan sokongan. Tak sabar rasanya aku ke stadium nak tengok perlawanan JDT 2014 ini.

“Luaskan kuasamu Johor”

Sumber : Johor fan club

Sila semak perubahan jadual perlawanan JDT disini!

P/s – Sebarang perubahan jadual perlawanan JDT 2014 ini tertakluk kepada FAM.

DON'T FORGET TO SHARE --->

20 Replies to “Jadual perlawanan JDT 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.