JDT vs Felda United Liga Super 2019

JDT vs Felda United Liga Super 2019. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Rahsia buat duit di Shoppee

JDT vs Felda United Liga Super 2019

VS

JDT vs Felda United Liga Super 2019

JDT vs Felda United Liga Super 2019

Tarikh : 5hb April 2019 (Jumaat)

Masa : 8.45 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATULINK DUALINK TIGA
JDT LiveTV3TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKANVSPASUKAN
JDT ( 3 )TFelda United ( 1 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan Felda United ini adalah perlawanan kelapan buat pasukan JDT dalam jadual Liga Super 2019. Umum mengetahui yang pasukan JDT akan menghadapi perlawanan yang padat kerana terlibat dalam perlawanan Liga Juara-Juara AFC (ACL) 2019 selain dari Liga Super 2019. Tetapi ini bukanlah masalah buat pasukan JDT. Biarpun sekadar mengutip 1 mata pada perlawanan menentang pasukan Kedah FA tempoh hari.

Walaupun prestasi pasukan Felda United tidak menentu, mereka pastinya akan bermain bermati-matian bila berlawan dengan pasukan JDT. Pasukan JDT haruslah merangka strategi terbaik seperti penggiliran pemain bagi mengelakkan para pemain keletihan dan perubahan taktikal yang sesuai. Oleh yang demikian, perlawanan yang berkualiti dapat dipamerkan oleh kedua-dua pasukan itu nanti terutamanya pasukan JDT.

Semoga perlawanan antara pasukan JDT vs Felda United Liga Super 2019 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Semoga para pemain JDT juga terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong Felda United yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.