JDT vs Kaya FC Piala AFC 2016

JDT vs Kaya FC Piala AFC 2016. Ini adalah perlawanan kalah mati pertama atau pusingan 16 pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Piala AFC 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

JDT vs Kaya FC Piala AFC 2016VS

JDT vs Kaya FC Piala AFC 2016

JDT vs Kaya FC Piala AFC 2016

Tarikh : 25hb Mei 2016 (Rabu)

Masa : 8.45 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 7 )
VS
Kaya FC ( 2 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan Kaya FC ini adalah perlawanan kalah mati pertama atau pusingan 16 dalam Piala AFC 2016. Untuk info, pasukan JDT berjaya layak awal ke pusingan kalah mati ini selepas perlawanan keempat dalam Kumpulan H dan pasukan pertama yang menang kesemua perlawanan pada peringkat kumpulan. Manakala bagi pasukan Kaya FC pula berjaya layak selepas mendapat 10 mata dalam Kumpulan F di kedudukan kedua selepas pasukan Kitchee FC dalam Piala AFC 2016. Pasukan Kaya FC merupakan juara UFL Division 1 dan mendapat tempat keempat musim 2016.

Semoga perlawanan JDT vs Kaya FC Piala AFC 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh bagi menjaga status sebagai penyandang Juara Piala AFC 2015. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong Kaya FC yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

SHARE IF YOU CARE --->
2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.