JDT vs Kelantan FA Piala Malaysia 2018

JDT vs Kelantan FA Piala Malaysia 2018. Ini adalah perlawanan keempat antara pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim vs pasukan Kelantan FA dalam Piala Malaysia 2018. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

JDT vs Kelantan FA Piala Malaysia 2018
VS

JDT vs Kelantan FA Piala Malaysia 2018

JDT vs Kelantan FA Piala Malaysia 2018

Tarikh : 25hb Ogos 2018 (Sabtu)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDT Live
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 1 )
VS
Kelantan FA ( 0 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan Kelantan FA ini adalah perlawanan keempat atau timbal balik pertama buat pasukan JDT dalam Piala Malaysia 2018. Untuk info, pasukan Kelantan FA berjaya menewaskan pasukan JDT di Kota Bharu pada perlawanan tempoh hari dalam Piala Malaysia 2018 dengan jaringan 1 – 0. Oleh itu, pasukan Kelantan FA ini tidak boleh dipandang rendah oleh pasukan JDT. Ini kerana mereka pastinya akan bermain bermati-matian setelah mendapat motivasi pada perlawanan yang lepas. Strategi dan taktikal pasukan JDT haruslah mantap bagi menembusi pertahanan pasukan Kelantan FA ini seterusnya mengutip 3 mata penting di laman sendiri.

Semoga perlawanan JDT vs Kelantan FA Piala Malaysia 2018 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Kekalkan prestasi yang konsisten serta bermain bersungguh-sungguh di halaman sendiri demi membuktikan yang pasukan JDT masih lagi pasukan yang kuat. Semoga para pemain JDT terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT. Harapan penyokong JDT adalah membawa pulang piala berprestij ini ke bumi Johor nanti. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong Kelantan FA yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.