JDT vs Kuala Lumpur FA Liga Super 2019

JDT vs Kuala Lumpur FA Liga Super 2019. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Panduan mencari kerja di SINGAPURA

JDT vs Kuala Lumpur FA Liga Super 2019

VS

JDT vs Kuala Lumpur FA Liga Super 2019

JDT vs Kuala Lumpur FA Liga Super 2019

Tarikh : 8hb Februari 2019 (Jumaat)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATULINK DUALINK TIGA
JDT LiveTV3TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKANVSPASUKAN
JDT ( 4 )TKuala Lumpur FA ( 1 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan Kuala Lumpur FA ini adalah perlawanan kedua buat pasukan JDT dalam jadual Liga Super 2019. Walaupun Liga Super 2019 baru sahaja bermula minggu lepas, pasukan Kuala Lumpur FA tidak boleh dipandang rendah. Ini kerana pasukan Kuala Lumpur FA pernah menewaskan pasukan JDT pada musim lepas. Pastinya pasukan JDT perlu lebih bersedia dari segi mental dan fizikal kerana pasukan Kuala Kumpur FA akan cuba mengulangi kejayaan mereka menewaskan pasukan JDT. Pada masa yang sama juga, pasukan JDT yang dibarisi pemain import terbaru iaitu Aaron Niguez,
Mauricio Nascimento dan Diego Luis Santo serta pemain muda Akhyar Rashid dan Syazwan Andik perlu berusaha memastikan pasukan JDT mendapat mata penuh.

Semoga perlawanan antara pasukan JDT vs Kuala Lumpur FA Liga Super 2019 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Semoga para pemain JDT juga terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong Kuala Lumpur FA yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.