JDT vs Negeri Sembilan Piala FA 2016

JDT vs Negeri Sembilan Piala FA 2016. Ini adalah perlawanan ketiga pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Piala FA 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

JDT vs Negeri Sembilan Piala FA 2016VS

JDT vs Negeri Sembilan Piala FA 2016

JDT vs Negeri Sembilan Piala FA 2016

Tarikh : 4hb Mac 2016 (Jumaat)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 4 )
VS
Negeri Sembilan ( 1 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan Negeri Sembilan ini adalah perlawanan ketiga dalam Piala FA 2016. Untuk info, pasukan Negeri Sembilan atau nama barunya NS Matrix telah berjaya melayakkan ke pusingan ketiga setelah menewaskan Sungai Ara FC dalam perlawanan tempoh hari. Oleh itu pasukan Negeri Sembilan tidak boleh dipandang rendah. Semoga para pemain serta barisan kejurulatihan dapat menentukan strategi yang terbaik bagi memastikan misi 3 mata berharga dapat dikutip di Stadium Larkin nanti.

Semoga perlawanan JDT vs Negeri Sembilan Piala FA 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh bagi melayakkan diri ke pusingan seterusnya. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong Negeri Sembilan yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.