JDT vs PDRM FA Liga Super 2016

JDT vs PDRM FA Liga Super 2016. Ini adalah perlawanan kelapan belas pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Liga Super 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

JDT vs PDRM FA Liga Super 2016VS

JDT vs PDRM FA Liga Super 2016

JDT vs PDRM FA Liga Super 2016

Tarikh : 16hb ogos 2016 (Selasa)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin.

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDTTV
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 4 )
VS
PDRM FA ( 0 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan PDRM FA ini adalah perlawanan yang kelapan belas dalam Liga Super 2016. Untuk info, pasukan JDT berjaya menewaskan pasukan PDRM FA pada perlawanan kelima Piala Malaysia 2016 yang lepas di Stadium Larkin. Oleh itu pastinya pasukan PDRM FA akan cuba bangkit dan cuba mendapatkan 3 mata di stadium ‘keramat’ Stadium Larkin nanti. Manakala bagi pasukan JDT pula, pastinya ingin memburu kemenangan disini dan mengekalkan rekod tanpa kalah dalam musim 2016 seterusnya mengekalkan kedudukan di tangga teratas Liga Super 2016.

Semoga perlawanan JDT vs PDRM FA Liga Super 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh bagi mencapai impian menjadi Juara Liga Super 2016 buat kali ketiga dapat dicapai. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong PDRM FA yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.