JDT vs PDRM FA Piala Malaysia 2016

JDT vs PDRM FA Piala Malaysia 2016. Ini adalah perlawanan kelima pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Piala Malaysia 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

JDT vs PDRM FA Piala Malaysia 2016VS

JDT vs PDRM FA Piala Malaysia 2016

JDT vs PDRM FA Piala Malaysia 2016

Tarikh : 13hb Ogos 2016 (Sabtu)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin.

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDTTV
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 4 )( 1 )
VS
PDRM FA ( 1 )( 1 )

*( ) Keputusan perlawanan terdahulu

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan PDRM FA ini adalah perlawanan yang kelima dalam Piala Malaysia 2016. Untuk info, pasukan PDRM FA berjaya mengutip 1 mata pada perlawanan terdahulu di Stadium Hang Jebat. Pastinya pasukan PDRM FA akan cuba bangkit dan cuba mendapatkan 3 mata di stadium ‘keramat’ Stadium Larkin nanti setelah melihat perlawanan pasukan JDT kecundang di tangan pasukan Perak pada perlawanan ketiga Piala Malaysia 2016 yang lepas. Manakala bagi pasukan JDT pula, pastinya ingin memburu kemenangan disini dan mengekalkan rekod tanpa kalah dalam musim 2016.

Semoga perlawanan JDT vs PDRM FA Piala Malaysia 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh bagi mencapai impian menjadi Juara Piala Malaysia 2016 dapat dicapai. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong PDRM FA yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.