JDT vs PDRM FA suku akhir kedua Piala FA 2016

JDT vs PDRM FA suku akhir kedua Piala FA 2016. Ini adalah perlawanan suku akhir kedua pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Piala FA 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

JDT vs PDRM FA suku akhir kedua Piala FA 2016VS

JDT vs PDRM FA suku akhir kedua Piala FA 2016

JDT vs PDRM FA suku akhir kedua Piala FA 2016

Tarikh : 2hb April 2016 (Sabtu)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 5 )
VS
PDRM FA ( 2 )

#JDT layak ke separuh akhir dengan agregat 6 – 2.

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan PDRM FA ini adalah perlawanan suku akhir kedua dalam Piala FA 2016. Pada perlawanan suku akhir pertama yang lepas, pasukan JDT berjaya memenangi perlawanan ini dengan kelebihan 1 jaringan di tempat lawan. Pertemuan kali ini pasti menarik kerana pasukan PDRM FA akan cuba membalas dendam di atas kekalahan 2 kali dalam musim 2016 kepada pasukan JDT baik di dalam Liga Super 2016 mahupun Piala FA 2016. Manakala buat pasukan JDT pula, pastinya ingin memburu kemenangan di stadium keramat mendapatkan jumlah jaringan yang selesa untuk layak ke pusingan separuh akhir nanti.

Semoga perlawanan JDT vs PDRM FA suku akhir kedua Piala FA 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh bagi mencapai impian menjadi Juara Piala FA 2016 dapat dicapai. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong PDRM FA yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.