JDT vs Perak Liga Super 2015

JDT vs Perak Liga Super 2015. Ini adalah perlawanan ke dua puluh satu pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam jadual Liga Super 2015 selepas perlawanan ke dua puluhnya menentang pasukan Kelantan tempoh hari. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit baju kurungJDT vs Perak Liga Super 2015

VS

JDT vs Perak Liga Super 2015

Perlawanan JDT vs Perak Liga Super 2015

Tarikh : 19hb Ogos 2015 (Rabu)

Masa : 8.45 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 4 )
VS
Perak ( 1 )

[+] Cara mudah dapat duit sampingan

Perlawanan JDT vs Perak adalah perlawanan timbal balik ke sepuluh pasukan JDT dalam Liga Super 2015. Ini bermakna hanya tinggal 1 perlawanan sahaja untuk menentukan kejuaraan musim ini. Semoga pasukan JDT terus dapat mengutip 3 mata berharga di laman sendiri dan lupakan kekalahan tempoh hari ditangan pasukan Kelantan. Apa yang penting dendam kekalahan di Perak haruslah ditebus dengan kemenangan dan jaringan besar adalah bonus buat penyokong Harimau Selatan ini.

Semoga perlawanan JDT vs Perak Liga Super 2015 ini dapat keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat merampas kedudukan sebagai peneraju liga sehingga ke penghujung musim. Diharap juga penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada mereka yang penyokong Johor amat bertamadun. Juga diharap tiada insiden seperti ‘tiang gol hilang’ berlaku disini.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.