JDT vs Perak FA Liga Super 2018

JDT vs Perak FA Liga Super 2018. Ini adalah perlawanan ketiga belas antara pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim vs pasukan Perak FA dalam Liga Super 2018. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

JDT vs Perak FA Liga Super 2018
VS

JDT vs Perak FA Liga Super 2018

 

JDT vs Perak FA Liga Super 2018

Tarikh : 2hb Jun 2018 (Sabtu)

Masa : 10.00 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDT Live
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 2 )
VS
Perak FA ( 0 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan Perak FA ini adalah perlawanan ketiga belas buat pasukan JDT dalam Liga Super 2018. Pasukan Perak FA ini bukanlah lawan yang biasa-biasa. Mereka mampu membuat serangan dan kejutan buat pasukan JDT. Oleh yang demikian pasukan JDT haruslah berwaspada dan jangan memandang rendah keupayaan pasukan Perak FA ini. Pasukan Perak FA pastinya akan mengerahkan segala kemampuannya baik dari segi taktikal mahupun fizikal untuk menghadapi pasukan JDT ini nanti. Bagi pasukan JDT pula, inilah masanya barisan kejurulatihan memantapkan taktikal dan strategi yang baik di bahagian serangan dan pertahanan bagi mengutip 3 mata lagi. Dikhabarkan pemain import baru JDT dari Argentina akan bermain pada perlawana ini yang menggantikan pemain import sedia ada. Seterusnya memastikan kedudukan selesa buat pasukan JDT di carta Liga Super 2018.

Semoga perlawanan JDT vs Perak FA Liga Super 2018 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Kekalkan prestasi yang konsisten serta bermain bersungguh-sungguh di halaman sendiri demi membuktikan yang pasukan JDT masih lagi pasukan yang kuat. Semoga para pemain JDT terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong Perak FA yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.