JDT vs Perak Liga Super 2016

JDT vs Perak Liga Super 2016. Ini adalah perlawanan keenam pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Liga Super 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

JDT vs Perak Liga Super 2016VS

JDT vs Perak Liga Super 2016

JDT vs Perak Liga Super 2016

Tarikh : 5hb April 2016 (Selasa)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 2 )
VS
Perak ( 1 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan PDRM FA ini adalah perlawanan yang keenam dalam Liga Super 2016. Pasukan Perak merupakan antara pasukan yang kuat dalam musim 2016. Walaupun belum berjaya memenangi sebarang perlawanan lagi dalam Liga Super 2016, pasukan Perak berjaya mendapat keputusan seri dalam 4 perlawanan. Ini sudah pasti pasukan Perak akan cuba mendapatkan 3 mata di stadium keramat Stadium Larkin nanti. Manakala bagi pasukan JDT pula, pastinya ingin memburu kemenangan di stadium keramat mengekalkan momentum kemenangan bagi mengungguli takhta Liga Super 2016.

Semoga perlawanan JDT vs Perak Liga Super 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh bagi mencapai impian menjadi Juara Liga Super 2016 kali ketiga dapat dicapai. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong PDRM FA yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.