JDT vs PKNP FC Liga Super 2019

JDT vs PKNP FC Liga Super 2019. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Rahsia buat duit di Shoppee

JDT vs PKNP FC Liga Super 2019

VS

JDT vs PKNP FC Liga Super 2019

JDT vs PKNP FC Liga Super 2019

Tarikh : 9hb Mac 2019 (Sabtu)

Masa : 8.45 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATULINK DUALINK TIGA
JDT LiveTV3TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKANVSPASUKAN
JDT ( 3 )TPKNP FC ( 0 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan PKNP FC ini adalah perlawanan keenam buat pasukan JDT dalam jadual Liga Super 2019. Walaupun jadual pasukan JDT padat, namun pasukan JDT tidak boleh ambil mudah pada perlawanan ini. Ini kerana, dengan kemenangan sahaja dapat menaikkan moral para pemain selepas mereka tewas tipis dalam perlawanan menentang pasukan Kashima Antlers FC baru-baru ini.

Walaupun prestasi pasukan PKNP FC tidak menentu, mereka pastinya akan bermain bermati-matian. Pasukan JDT haruslah merangka strategi terbaik seperti penggiliran pemain bagi mengelakkan para pemain keletihan dan perubahan taktikal yang sesuai. Oleh yang demikian, perlawanan yang berkualiti dapat dipamerkan oleh kedua-dua pasukan itu nanti terutamanya pasukan JDT.

Semoga perlawanan antara pasukan JDT vs PKNP FC Liga Super 2019 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Semoga para pemain JDT juga terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong PKNP FC yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.