JDT vs PKNS FC Shopee Piala FA 2019

JDT vs PKNS FC Shopee Piala FA 2019. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Rahsia buat duit di Shoppee

JDT vs PKNS FC Shopee Piala FA 2019

VS

JDT vs PKNS FC Shopee Piala FA 2019

JDT vs PKNS FC Shopee Piala FA 2019

Tarikh : 17hb April 2019 (Rabu)

Masa : 8.45 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATULINK DUALINK TIGA
JDT LiveTV3TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKANVSPASUKAN
JDT ( 0 )TPKNS FC ( 1 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan PKNS FC ini adalah perlawanan pusingan ketiga dalam jadual Shopee Piala FA 2019. Untuk info, pasukan JDT mendapat ‘bye’ dalam undian perlawanan Shopee Piala FA 2019 yang diadakan tempoh hari. Perlawanan dengan pasukan PKNS FC ini agak mencabar kerana pasukan PKNS FC merupakan pasukan yang berada kelompok teratas. Tetapi ini bukanlah satu masalah besar buat pasukan JDT.

Prestasi pasukan PKNS FC setakat ini amatlah baik di bawah bimbingan Dato’ K. Rajagopal. Mereka hanya tewas 3 perlawanan di dalam Liga Super 2019. Para pemain mereka pula terdiri daripada beberapa pemain Harimau Malaya. Oleh yang demikian, pasukan JDT mestilah bersiap sedia menghadapi perlawanan yang pastinya sengit. Semoga permainan berkualiti dapat dipamerkan oleh kedua-dua pasukan itu nanti terutamanya pasukan JDT dan dapat mara ke pusingan seterusnya.

Semoga perlawanan antara pasukan JDT vs PKNS FC Shopee Piala FA 2019 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Semoga para pemain JDT juga terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong PKNS FC yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.