JDT vs Sarawak Liga Super 2016

JDT vs Sarawak Liga Super 2016. Ini adalah perlawanan kelapan pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Liga Super 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

JDT vs Sarawak Liga Super 2016VS

JDT vs Sarawak Liga Super 2016

JDT vs Sarawak Liga Super 2016

Tarikh : 20hb April 2016 (Rabu)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 5 )
VS
Sarawak ( 2 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan Sarawak ini adalah perlawanan yang kelapan dalam Liga Super 2016. Pasukan Sarawak merupakan antara pasukan yang prestasinya merumdum dalam musim 2016. Mereka hanya berjaya mendapat keputusan seri 2 perlawanan dan tewas 3 perlawanan tanpa ada menang (selepas 5 perlawanan) dalam Liga Super 2016. Ini sudah pastinya pasukan Sarawak akan cuba bangkit dan cuba mendapatkan 3 mata di stadium keramat ini nanti. Manakala bagi pasukan JDT pula, pastinya ingin memburu kemenangan di Stadium Larkin dan mengekalkan rekod tanpa kalah dalam musim 2016.

Semoga perlawanan JDT vs Sarawak Liga Super 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh bagi mencapai impian menjadi Juara Liga Super 2016 kali ketiga dapat dicapai. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong Sarawak yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.