JDT vs Selangor FA Liga Super 2018

JDT vs Selangor FA Liga Super 2018. Ini adalah perlawanan kelapan antara pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim vs pasukan Selangor FA dalam jadual Liga Super 2018. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

JDT vs Selangor FA Liga Super 2018

VS

JDT vs Selangor FA Liga Super 2018

JDT vs Selangor FA Liga Super 2018

Tarikh : 1hb Mei 2018 (Selasa)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDT Live
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 2 )
VS
Selangor FA ( 0 )

#Perlawanan ditangguhkan akibat keadaan padang yang tidak mengizinkan

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan Selangor FA ini adalah perlawanan kelapan buat pasukan JDT dalam jadual Liga Super 2018. Kedudukan pasukan Selangor FA yang kini berada di tangga kelapan dalam carta Liga Super 2018 tidak bermakna mereka boleh diambil mudah. Pasukan JDT haruslah berwaspada dan jangan memandang rendah keupayaan pasukan Selangor FA ini. Mereka pastinya akan mengerahkan segala kemampuannya baik dari segi taktikal mahupun fizikal untuk menghadapi pasukan JDT nanti. Bagi pasukan JDT pula, inilah masanya barisan kejurulatihan memantapkan taktikal dan strategi yang baik di bahagian serangan dan pertahanan bagi mengutip 3 mata. Seterusnya memastikan kedudukan lebih selesa buat pasukan JDT di carta Liga Super 2018.

Semoga perlawanan JDT vs Selangor FA Liga Super 2018 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Kekalkan prestasi yang konsisten serta bermain bersungguh-sungguh di halaman lawan demi membuktikan yang pasukan JDT masih lagi pasukan yang kuat sesuai dengan pencapaian yang ada. Semoga para pemain JDT terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada di dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong Selangor FA yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.