JDT vs T-Team FC Liga Super 2017

JDT vs T-Team FC Liga Super 2017. Ini adalah perlawanan kelima antara pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim vs pasukan T-Team FC dalam Liga Super 2017. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

JDT vs T-Team FC Liga Super 2017

VS

JDT vs T-Team FC Liga Super 2017

JDT vs T-Team FC Liga Super 2017

Tarikh : 25hb Februari 2017 (Sabtu)

Masa : 8.45 Malam

Tempat : Stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDTTV
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 3 )
VS
T-Team FC ( 0 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan T-Team FC ini adalah perlawanan kelima dalam Liga Super 2017. Perlawanan ini pastinya sengit kerana pasukan T-Team FC mempunyai prestasi yang amat baik pada musim ini. Mereka kini berada di kedudukan top 5 dalam carta Liga Super 2017. Pastinya pasukan T-Team FC akan mengerahkan kudrat para pemainnya lebih 100% bagi mengalahkan pasukan JDT di stadium keramat iaitu Stadium Larkin nanti. Manakala bagi pasukan JDT pula, inilah masanya barisan kejurulatihan memantapkan taktikal dan strategi yang baik untuk menghadapi pasukan T-Team FC serta jangan melakukan kesilapan mudah terutamanya dibahagian pertahanan dan juga bahagian tengah nanti. Kemenangan tempoh hari dalam perlawanan Kumpulan F Piala AFC 2017 boleh dijadikan pembakar semangat. Status kebal stadium keramat haruslah dipertahankan oleh para pemain JDT.

Semoga perlawanan JDT vs T-Team FC Liga Super 2017 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten serta bermain bersungguh-sungguh di halaman sendiri demi membuktikan yang pasukan JDT masih lagi pasukan yang masih lagi memberikan saingan yang sengit. Lupakan episod kekalahan di tangan pasukan Perak tempoh hari dan inilah masanya untuk menunjukkan permainan yang sebenar. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong Boeung Ket Angkor FC yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.