Kalendar cuti umum bagi negeri Johor 2019

Kalendar cuti umum bagi negeri Johor 2019. Cuti umum memanglah perkara yang dinanti-nantikan bukan sahaja kanak-kanak malah orang dewasa juga terutamanya yang telah berkeluarga. Semasa cuti umumlah mereka dapat membuat aktiviti bersama keluarga sama ada pergi melancong ataupun pulang ke kampung halaman masing-masing.

Bagi mereka yang tinggal di negeri Johor, disini dikongsikan kalendar cuti umum bagi tahun 2019. Umum mengetahui bahawa cuti mingguan bagi negeri Johor adalah pada hari Jumaat dan Sabtu. Jika cuti umum jatuh pada hari Jumaat, maka cuti gantian akan dibawa ke hari Ahad. Jika hari Ahad tersebut juga jatuh pada cuti umum, maka cuti tersebut akan dibawa pada hari berikutnya sebagai hari kelepasan am.

Kalendar cuti umum bagi negeri Johor 2019

Kalendar cuti umum bagi negeri Johor 2019

Semoga dengan adanya kelandar cuti umum bagi negeri Johor 2019 ini, dapatlah anda membuat perancangan atau aktiviti bersama keluarga nanti. Buatlah perancangan percutian anda dengan teliti dan sudi-sudikanlah berkongsi entri ini dengan orang lain. Selamat bercuti.

DON'T FORGET TO SHARE --->

2 Replies to “Kalendar cuti umum bagi negeri Johor 2019

  1. Chik Tie pun suka rujuk kalendar cuti awal awal, sebab senang nak rancang cuti dengan keluarga. Cuma kerja Chik Tie lepas musim banjir baru boleh cuti hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.