Kedah FA vs JDT Liga Super 2016

Kedah FA vs JDT Liga Super 2016. Ini adalah perlawanan kesembilan pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Liga Super 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

Kedah FA vs JDT Liga Super 2016VS

Kedah FA vs JDT Liga Super 2016

Kedah FA vs JDT Liga Super 2016

Tarikh : 23hb April 2016 (Sabtu)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Darul Aman, Alor Setar.

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
Kedah FA ( 1 )
VS
JDT ( 1 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan Kedah FA ini adalah perlawanan yang kesembilan dalam Liga Super 2016. Pasukan Kedah merupakan antara pasukan yang prestasinya agak baik dalam musim 2016. Selepas 5 perlawanan dalam Liga Super 2016, pasukan Kedah FA berjaya mendapat 2 kemenangan, 2 seri dan hanya 1 tewas. Ini sudah pastinya pasukan Kedah FA akan cuba bangkit dan cuba mendapatkan 3 mata di stadium mereka nanti. Manakala bagi pasukan JDT pula, pastinya ingin memburu kemenangan di tempat lawan dan mengekalkan rekod tanpa kalah dalam musim 2016.

Semoga perlawanan Kedah FA vs JDT Liga Super 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh bagi mencapai impian menjadi Juara Liga Super 2016 kali ketiga dapat dicapai. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong Kedah FA yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.