Kelantan FA vs JDT Liga Super 2018

Kelantan FA vs JDT Liga Super 2018. Ini adalah perlawanan ketujuh antara pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim vs pasukan Kelantan FA dalam jadual Liga Super 2018. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

Kelantan FA vs JDT Liga Super 2018

VS

Kelantan FA vs JDT Liga Super 2018

Kelantan FA vs JDT Liga Super 2018

Tarikh : 28hb April 2018 (Sabtu)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Sultan Muhammad Ke IV, Kota Bahru

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDT Live
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
Kelantan FA ( 1 )
VS
JDT ( 2 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan Kelantan FA ini adalah perlawanan ketujuh buat pasukan JDT dalam jadual Liga Super 2018. Kedudukan pasukan Kelantan FA yang kini berada di tangga kesebelas dalam carta Liga Super 2018 tidak bermakna mereka boleh diambil mudah. Pasukan JDT haruslah berwaspada dan jangan memandang rendah keupayaan pasukan Kelantan FA ini. Pasukan Kelantan FA pastinya akan mengerahkan segala kemampuannya baik dari segi taktikal mahupun fizikal untuk menghadapi pasukan JDT nanti. Bagi pasukan JDT pula, inilah masanya barisan kejurulatihan memantapkan taktikal dan strategi yang baik di bahagian serangan dan pertahanan bagi mengutip 3 mata. Seterusnya memastikan kedudukan lebih selesa buat pasukan JDT di carta Liga Super 2018.

Semoga perlawanan Kelantan FA vs JDT Liga Super 2018 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Kekalkan prestasi yang konsisten serta bermain bersungguh-sungguh di halaman lawan demi membuktikan yang pasukan JDT masih lagi pasukan yang kuat sesuai dengan pencapaian yang ada. Semoga para pemain JDT terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada di dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong Kelantan FA yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.