Kempen CPUV Nuffnang ke 15

Kempen CPUV Nuffnang ke 15. Syukur Alhamdulillah, nampaknya semakin banyak rezeki dari berblogging iaitu kempen CPUV Nuffnang yang melekat dalam blog Hairulafiz.com. Bak kata orang semakin meriah. Ini adalah kempen CPUV Nuffnang yang ke 3 bagi bulan Oktober 2014. Manakala kempen CPUV Nuffnang ke 12, ke 13 dan yang ke 14 masih lagi berstatus ‘on going’.

kempen cpuv nuffnang ke 15

Kempen CPUV Nuffnang ke 15 kali ini datangnya dari Lamido Digital Campaign. Lamido adalah satu laman web jual beli seperti Lazada, Zalora dan macam-macam lagi. Cuma kali ini ianya kempen mempromosi jualan produk digital yang memberikan harga yang murah. Jika anda tak percaya bolehlah klik bila terdapat iklan mengenai Lamido ini di dalam blog ini  dan dapat maklumat lanjut mengenainya.

Tips untuk melembutkan roti

Buat part time di rumah

Semoga kempen CPUV Nuffnang ke 15 ini melekat lebih lama di dalam blog ini. Diharap juga pihak Nuffnang terus sudi beriklan disini dan biarlah melekat lebih lama lagi seterusnya memberikan lebih banyak earning untuk blog Hairulafiz.com ini. Wassalam…peace out.

DON'T FORGET TO SHARE --->

3 Replies to “Kempen CPUV Nuffnang ke 15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.