Kempen CPUV Nuffnang ke 36 dan 37

Kempen CPUV Nuffnang ke 36 dan 37. Syukur Alhamdulillah. Sekali lagi rezeki dari berblogging kurnian Allah S.W.T untuk tahun 2015 di dalam blog Hairulafiz.com semakin murah. Pihak Nuffnang semakin mempercayai blog aku ini dengan memberikan kempen CPUV. Ini adalah kempen CPUV yang ke 2 dan ke 3 dalam bulan Januari. Manakala kempen CPUV Nuffnang ke 35 masih lagi berstatus ‘ongoing’.

kempen cpuv nuffnang ke 36 dan 37

Kempen CPUV Nuffnang ke 36 kali ini datangnya dari jenama makanan yang popular keluaran Nestle iaitu Kit Kat. Pihak Nestle akan mengadakan kempen promosi keluaran Kit Kat yang terbaru. Jika anda ingin mengetahui maklumat lanjut apakah kempen yang pihak Nestle adakan boleh klik iklannya nanti.

Tips untuk melembutkan roti

Buat part time di rumah

Cara untuk mudah hamil

Download ebook Panduan Menjahit Baju Kurung

kempen cpuv nuffnang ke 36 dan 37

Manakala kempen CPUV Nuffnang ke 37 pula datangnya dari syarikat telekomunikasi Digi yang mengadakan promosi jualan akhir tahunnya. Pasti ini adalah promosi lanjutan dari pihak Digi untuk para pelanggannya yang berminat serta sebagai tanda terima kasih. Apa lagi jangan lupa klik iklannya untuk info yang lanjut.

Semoga kempen CPUV Nuffnang ke 36 dan 37 ini melekat lebih lama di dalam blog ini seperti iklan-iklan yang lain sehingga ke hujung tahun. Diharap juga pihak Nuffnang terus menerus sudi beriklan disini dan memberikan lebih banyak earning di blog Hairulafiz.com ini ya. Buat pengunjung blog ini jangan lupa klik iklan ini ya. Jasamu akan dikenang. Wassalam…peace out.

DON'T FORGET TO SHARE --->

8 Replies to “Kempen CPUV Nuffnang ke 36 dan 37

  1. sepanjang bergelar ahli nuffnang yang tegar sebelum ni,tak pena dapat lagi cpuv dari nuffnang..nuff mmg kedekut dgn blog sy..erkk

  2. Tahniah Tuan.. Semoga berjaya menarik banyak trafik ke blog ini, supaya berjaya menjana banyak income melalui CPUV tersebut… 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.