Kereta oh kereta #1

Assalamualaikum………salam sejahtera….

Entri ni dah lama aku nak buat tapi tak jumpa2 gambar dia mana ntah aku letak….
Tak ada pun cuma aku nak share kat korang apa yang aku dah buat kat kereta kelisa kesayanganku…
Yela kereta pun dah abis bayar so dijadikan sebagai ‘kereta projek’ atau kereta modified walau tak sehebat modder2 kat luar sana…(kekangan budget)

Yang ni baru permulaan iaitu menampal stiker ala-ala USDM yang sekarang tengah hot ni……
Gambar atas tu aku tampal stiker USDM kat tiang tengah antara pintu depan dan belakang….
Yang membuatkan aku nak menampal stiker USDM ni pasal kaler asal kat area situ dah calar balar (kaler asal aku spray kaler itam)

Gambar yang kat bawah ni plak aku tampal stiker USDM kat panel radio kereta aku……
Bukan ada sebab apa pun sajer nak bagi ceria ruang dalaman……amacam ceria tak…..

Setakat ni je entri aku….kalau ada lagi benda yang aku dah modified kereta kelisa aku……to be continued…..

Wassalam………peace out


DON'T FORGET TO SHARE --->

2 Replies to “Kereta oh kereta #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.