Kereta Tamiya Sunny Shuttle dan Jolly Joker

Kereta tamiya sunny shuttle dan jolly joker

Assalamualaikum & salam sejahtera. Kereta Tamiya Sunny Shuttle dan Jolly Joker. Dua model kereta Tamiya dalam jenis Truckin’ iaitu Sunny Shuttle dan Jolly Joker telah berjaya aku pasang. Walaupun ketika memasang agak sukar kerana dah lama tak bermain dengan kereta Tamiya ini tapi akhirnya siap juga memasang dengan jayanya kedua-dua kereta Tamiya itu.

Jom tengok kereta Tamiya Sunny Shuttle dan Jolly Joker

kereta tamiya sunny shuttle dan jolly joker

Sebenarnya aku baru sahaja mendapatkan set ke 2 bagi kedua-dua model kereta mini Tamiya jenis Truckin’ ini sebagai simpanan untuk kenangan atau pun untuk dijual pada masa akan datang. Lagi pun sekarang ini fenomena kereta mini Tamiya ini semakin popular dan mendapat permintaan tinggi kerana kalangan peminatnya. Boleh baca entri aku sebelum ini berkenaan dengannya.

Inginkan contoh resume kerja yang terbaik

Dapatkan pelbagai ebook menjahit baju

Mungkin selepas ini aku akan membeli trek untuk bermain kereta Tamiya aku, Sunny Shuttle dan Jolly Joker ini bersama-sama heroku di rumah nanti. Semoga ada rezeki aku untuk berbuat demikian. Kereta Tamiya Sunny Shuttle dan Jolly Joker ini menjadi hobiku yang terbaru bersama keluarga. Wassalam…peace out

P/s – Kereta mini Tamiya ini (set baru) akan dijual kepada yang berminat. Sila berhubung menerusi emel baretta79@gmail.com atau diruangan Hubungi Aku.

DON'T FORGET TO SHARE --->
33 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.