Kuala Lumpur FA vs JDT Liga Super 2019

Kuala Lumpur FA vs JDT Liga Super 2019. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Cara mudah buat duit di Shoppee

Kuala Lumpur FA vs JDT Liga Super 2019

VS

Kuala Lumpur FA vs JDT Liga Super 2019

Kuala Lumpur FA vs JDT Liga Super 2019

Tarikh : 13hb Julai 2019 (Sabtu)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Kuala Lumpur

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATULINK DUALINK TIGA
JDT LiveTV3TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKANVSPASUKAN
Kuala Lumpur FA ( 0 )JDT ( 4 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan Kuala Lumpur FA ini adalah perlawanan kedua puluh satu buat pasukan JDT dalam jadual Liga Super 2019. Untuk info, pada pertemuan yang lepas, pasukan JDT bertemu dengan pasukan Kuala Lumpur FA, dimana pasukan JDT berjaya menewaskan pasukan Kuala Lumpur FA dengan jaringan 4 – 1. Pasti kali ini pasukan Kuala Lumpur FA akan cuba mendapatkan mata penuh kerana kali ini mereka bermain di laman sendiri. Ini juga bagi mengelakkan pasukan mereka tersingkir ke Liga Perdana.

Bahagian kejurulatihan pasukan JDT haruslah merangka strategi terbaik seperti penggiliran pemain bagi mengelakkan para pemain keletihan dan perubahan taktikal yang sesuai. Oleh yang demikian, perlawanan yang berkualiti dapat dipamerkan oleh kedua-dua pasukan itu nanti terutamanya pasukan JDT. Ini kerana, pasukan JDT haruslah mengekalkan rekod tanpa kalahnya pada musim 2019 ini.

Semoga perlawanan antara pasukan Kuala Lumpur FA vs JDT Liga Super 2019 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Semoga para pemain JDT juga terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong Kuala Lumpur FA yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.