Majlis Pra Pelancaran dan Pendaftaran Rumah Mampu Milik di Nusajaya

Assalamualaikum & salam sejahtera. Majlis Pra Pelancaran dan Pendaftaran Rumah Mampu Milik di Nusajaya. Kepada warga Johor Darul Ta’zim khasnya yang berada di sekitar Johor Bahru, satu Majlis Pra Pelancaran dan Pendaftaran Rumah Mampu Milik di Nusajaya akan diadakan pada hari Sabtu, 1 Mac 2014. Bagi mereka yang layak dan ingin memiliki rumah mampu milik di Nusajaya, Johor Darul Ta’zim kenalah menghadiri majlis ini. Butir-butir majlis tersebut adalah seperti di dalam gambar di bawah ini. Sila klik gambar untuk lebih jelas.

Jana pendapatan RM5k – RM12k hanya duduk di rumah!

Majlis Pra Pelancaran dan Pendaftaran Rumah Mampu Milik di Nusajaya

Rahsia buat roti, pau dan pizza yang lembut!

Majlis Pra Pelancaran dan Pendaftaran Rumah Mampu Milik di Nusajaya ini akan dirasmikan oleh Menteri Besar Johor iaitu YAB Dato’ Mohamed Khaled Bin Nordin. Agak malang buat aku kerana tidak dapat menghadirkan diri ke majlis penting seperti ini kerana terdapat urusan peribadi. Jadi kepada mereka yang ingin membeli rumah mampu milik di Nusajaya ini, jangan lupa menghadiri majlis tersebut.

Pelajari teknik SEO dari sifu affiliates!

Kalau tak silap aku harga rumah mampu milik di sekitar Johor Bahru adalah di dalam lingkungan RM150k hingga ke RM220k. Jadi memang berpatutan juga harganya berbanding dengan nilai pasaran hartanah di Johor Bahru. Rebutlah peluang memiliki hartanah atau rumah mampu milik di Johor Bahru. Wassalam…peace out.

Sumber : setia johor

DON'T FORGET TO SHARE --->
20 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.