Negeri Sembilan FA vs JDT Liga Super 2018

Negeri Sembilan FA vs JDT Liga Super 2018. Ini adalah perlawanan kesembilan antara pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim vs pasukan Negeri Sembilan FA dalam Liga Super 2018. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

 

Negeri Sembilan FA vs JDT Liga Super 2018

VS

Negeri Sembilan FA vs JDT Liga Super 2018

 

Negeri Sembilan FA vs JDT Liga Super 2018

Tarikh : 4hb Mei 2018 (Jumaat)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Tunku Abdul Rahman, Paroi

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDT Live
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
Negeri Sembilan FA ( 4 )
VS
JDT ( 0 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan Negeri Sembilan FA ini adalah perlawanan kesembilan buat pasukan JDT dalam Liga Super 2018. Pasukan Negeri Sembilan FA ini bukanlah lawan yang biasa-biasa. Mereka mampu membuat serangan dan kejutan buat pasukan JDT. Oleh yang demikian pasukan JDT haruslah berwaspada dan jangan memandang rendah keupayaan pasukan Negeri Sembilan FA ini. Pasukan Negeri Sembilan FA pastinya akan mengerahkan segala kemampuannya baik dari segi taktikal mahupun fizikal untuk menghadapi pasukan JDT ini nanti. Bagi pasukan JDT pula, inilah masanya barisan kejurulatihan memantapkan taktikal dan strategi yang baik di bahagian serangan dan pertahanan bagi mengutip 3 mata lagi. Seterusnya memastikan kedudukan selesa buat pasukan JDT di carta Liga Super 2018.

Semoga perlawanan Negeri Sembilan FA vs JDT Liga Super 2018 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Kekalkan prestasi yang konsisten serta bermain bersungguh-sungguh di halaman lawan demi membuktikan yang pasukan JDT masih lagi pasukan yang kuat. Semoga para pemain JDT terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong Negeri Sembilan FA yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.