Trip #1 : Medini Mall & Legoland

Assalamualaikum………..salam sejahtera Entri aku kali ini berkenaan dengan famili trip…Kali ini aku bawa isteri dan hero-heroku ke Medini Mall, Nusajaya, Johor Bahru…Hujung minggu hari tu...

Kereta oh kereta #1

Assalamualaikum………salam sejahtera…. Entri ni dah lama aku nak buat tapi tak jumpa2 gambar dia mana ntah aku letak….Tak ada pun cuma aku nak share kat...

Senarai lokasi kamera AES terkini

Senarai Lokasi Pemasangan 831 Kamera AES Terkini Didedah Berikut adalah senarai lokasi pemasangan kamera AES yang didedahkan di laman web Jabatan Pengakutan Jalan Malaysia (JPJ)...

Sajian pantas

Assalamualaikum………salam sejahtera…. Ayam goreng kunyit dan sayur kailan ikan masin……… itu adalah menu makanan aku sekeluarga malam tadi…… Sajian pantas gelaran paling layak bagi menu...

Hari Sabtu a.k.a Hari Mr. Mama

Assalamulaikum…….Selamat sejahtera….. Entri aku kali ini bukan ada apa-apa pun cuma nak share yang lelaki a.k.a suami pun boleh menjaga anak-anak mereka sendiri…….. Contoh yang...