Panduan pelaburan hartanah tanpa modal (Rumah Lelong)

pelaburan hartanah tanpa modalPanduan pelaburan hartanah tanpa modal (Rumah Lelong). Dengar macam tipukan, tapi ianya benar. Disini ada perkongsian mengenai satu panduan pelaburan hartanah tanpa menggunakan modal menerusi rumah lelong. Ini kerana hartanah atau rumah sudah menjadi keperluan penting zaman ini. Ini telah dibuktikan oleh tokoh pelaburan terkenal iaitu Ahmad Tarmizi Jusoh. Beliau merupakan seorang peguam, pelabur dan penulis ebook Rahsia Rumah Lelong. Beliau mempunyai pengalaman yang luas mengenai selok belok pelaburan hartanah khususnya rumah.

Ebook Rahsia Rumah Lelong

Inilah satu-satunya ebook yang akan memberikan anda panduan lengkap langkah demi langkah bagaimana membeli rumah lelong dan menjana keuntungan darinya. Antara isi kandungan yang terdapat di dalam ebook ini ialah:-

 • BAB 1 : Keistimewaan Melabur Hartanah Lelong
  6 Sebab mengapa melabur di dalam hartanah lelong adalah lebih baik dari pelaburan yang lain.
 • BAB 2 : Sebab-sebab Hartanah Dilelong
  5 Sebab mengapa sesuatu hartanah di lelong.
 • BAB 3 : Persediaan Awal Sebelum Melabur
  7 persediaan yang perlu anda lakukan sebelum menceburkan diri di dalam dunia pelaburan hartanah lelong, serta ketahui orang-orang yang terlibat yang perlu anda dekati untuk memastikan kejayaan anda di dalam pelaburan hartanah ini.
 • BAB 4 : Bajet Memulakan Pelaburan Hartanah
  7 sumber yang boleh anda rujuk untuk mendapatkan modal permulaan anda di dalam pelaburan hartanah.
 • BAB 5 : Jenis-jenis Hartanah Yang Dilelong
  Sangat penting untuk anda mengetahui jenis serta ciri-ciri hartanah lelong yang ingin anda beli, silap beli, anda akan kerugian berpuluh-puluh irbu ringgit.
 • BAB 6 : Membeli Hartanah Pra-lelongan
  Ya! Anda sebenarnya boleh mendapatkan sesebuah hartanah lelong itu sebelum ianya di lelong. Ketahui bagaimana cara untuk mendapatkannya di bab ini.
 • BAB 7 : Membeli Hartanah Dilelongan Awam
  Apakah perkara yang perlu anda teliti pada sesuatu hartanah lelong sebelum anda mengambil keputusan untuk memasuki bilik lelongan, serta apakah dokumen-dokumen yang diperlukan? Bab ini menerangkannya dengan terperinci.
 • BAB 8 : Membeli Hartanah Pasca Lelongan
  Tidak ramai yang mengetahui kaedah ini, anda masih boleh membeli rumah lelong walaupun selepas hari lelongan diadakan. Tekniknya ada diterangkan disini.
 • BAB 9 : Mendapatkan Pembiayaan Bank
  Apakah dokumen yang diperlukan? dan.. Bank apakah yang memberikan kelulusan yang segera? Jawapannya di dalam bab ini.
 • BAB 10 : Memohon Surat Kebenaran
  Sesetengah rumah lelong memerlukan anda mendapatkan surat kebenaran dari pihak berkuasa. Jangan melakukan kesilapan ini dan ketahui rumah jenis apakah yang memerlukan surat kebenaran.
 • BAB 11 : Tindakan Selepas Lelongan
  Apa yang perlu dilakukan setelah anda berjaya memperolehi rumah lelong? Panduan berserta kos yang terlibat ditunjukkan di dalam bab ini.
 • BAB 12 : 7 Strategi Membuat Untung Dari Hartanah Lelong
  Bukan hanya setakat jual atau sewakan, tetapi, ada banyak lagi cara anda boleh menjana keuntungan dari rumah anda.

Demikian serba sedikit perkongsian mengenai panduan pelaburan hartanah tanpa modal (Rumah Lelong) menerusi ebook Rahsia Rumah Lelong. Oleh itu jangan tunggu lagi, dapatkan segera panduan berbentuk ebook ini sekarang melalui link atau banner dibawah ini;

[+] KLIK DISINI – RAHSIA RUMAH LELONG

DON'T FORGET TO SHARE --->
34 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.