PDRM FA vs JDT CIMB Liga Super 2020

PDRM FA vs JDT CIMB Liga Super 2020. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Rahsia temuduga KERAJAAN dibongkar!

PDRM FA vs JDT CIMB Liga Super 2020

VS

PDRM FA vs JDT CIMB Liga Super 2020

PDRM FA vs JDT CIMB Liga Super 2020

Tarikh : 10hb Mac 2020 (Selasa)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Kuala Lumpur

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATULINK DUALINK TIGA
JDT LiveTV1TV Okey

Keputusan perlawanan :

PASUKANVSPASUKAN
PDRM FA ( )JDT ( )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan PDRM FA ini adalah perlawanan ketiga buat pasukan JDT dalam jadual CIMB Liga Super 2020.

Pasukan PDRM FA atau geleran mereka ‘The Cops’ bukanlah satu pasukan yang boleh dipandang remeh. Ketua jurulatih mereka terkini iaitu E. Elavarasan yang membimbing pasukan PDRM FA pada musim 2019.

Pencapaian terbaik pasukan PDRM FA pada musim 2019 adalah menduduki tangga ke 4 dalam Liga Perdana 2019. Manakala dalam jadual perlawanan Piala FA 2019 pula, mereka berjaya layak hingga ke pusingan ketiga.

Pastinya perlawanan ini sengit kerana pasukan PDRM FA sentiasa memberikan saingan hebat kepada pasukan JDT. Ini juga adalah perlawanan pertama buat pasukan JDT di gelanggang lawan. Oleh yang demikian, diharap pasukan JDT haruslah bersedia dari segi mental dan fizikal.

Barisan pertahanan pasukan JDT perlu bertahan dengan baik. Jangan buat kesilapan mudah, jangan terlalu yakin dan memandang rendah keupayaan pasukan lawan serta jangan cepat dibolosi awal. Manakala barisan serangan pula perlu mempertajamkan serangan agar mendapat jaringan awal.

Semoga perlawanan antara pasukan PDRM FA vs JDT ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Diharap juga para pemain JDT juga terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT.

Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong PDRM FA yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.