PDRM FA vs JDT Liga Super 2016

PDRM FA vs JDT Liga Super 2016. Ini adalah perlawanan kelima pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Liga Super 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

PDRM FA vs JDT Liga Super 2016

VS

PDRM FA vs JDT Liga Super 2016

PDRM FA vs JDT Liga Super 2016

Tarikh : 13hb Mac 2016 (Ahad)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Hang Jebat, Melaka

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
PDRM FA ( 0 )
VS
JDT ( 2 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan PDRM FA ini adalah perlawanan yang kelima dalam Liga Super 2016. Untuk info, pasukan PDRM FA ini antara pasukan yang sedang meningkat naik. Baru-baru ini pasukan PDRM FA telah berjaya menewaskan pasukan gergasi iaitu Selangor dengan kemenangan tipis 2 -1 dalam pusingan kedua Piala FA 2016. Oleh itu pasukan JDT haruslan berhati-hati dan tidak ambil mudah dengan pasukan PDRM FA nanti. Ini kerana mereka sekali lagi akan bertemu bagi peringkat suku akhir Piala FA 2016 nanti.

Semoga perlawanan PDRM FA vs JDT Liga Super 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh bagi impian menjadi Juara Liga Super 2016 dapat dicapai. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong PDRM FA yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.