PDRM FA vs JDT suku akhir pertama Piala FA 2016

PDRM FA vs JDT suku akhir pertama Piala FA 2016. Ini adalah perlawanan suku akhir pertama pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam Piala FA 2016. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

PDRM FA vs JDT suku akhir pertama Piala FA 2016

VS

PDRM FA vs JDT suku akhir pertama Piala FA 2016

PDRM FA vs JDT suku akhir pertama Piala FA 2016

Tarikh : 19hb Mac 2016 (Sabtu)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Hang Jebat, Melaka

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
PDRM FA ( 0 )
VS
JDT ( 1 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dan pasukan PDRM FA ini adalah perlawanan suku akhir pertama dalam Piala FA 2016. Pasukan JDT sekali lagi bertemu dengan pasukan PDRM FA dalam liga bolasepak Malaysia. Kali ini kedua-dua pasukan bermain sekali lagi di dalam suku akhir pertama Piala FA 2016. Pertemuan ini pasti menarik kerana pasukan PDRM FA akan cuba membalas dendam di atas kekalahan mereka tempoh hari di dalam perlawanan Liga Super 2016. Manakala buat pasukan JDT pula, pastinya memburu kemenangan di tempat lawan dengan mendapatkan jumlah jaringan yang selesa untuk di bawa pulang di Stadium Larkin nanti.

Semoga perlawanan PDRM FA vs JDT suku akhir Piala FA 2016 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten dan bermain bersungguh-sungguh bagi impian menjadi Juara Piala FA 2016 dapat dicapai. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada penyokong PDRM FA yang penyokong Johor amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

2 Replies to “PDRM FA vs JDT suku akhir pertama Piala FA 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.