Perak vs JDT Piala Malaysia 2015

Perak vs JDT Piala Malaysia 2015. Ini adalah perlawanan kelima pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dalam jadual Piala Malaysia 2015 selepas tertangguh akibat cuaca berjerebu tempoh hari. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Program derma dapat duit CharityID Perak vs JDT Piala Malaysia 2015

VS

Perak vs JDT Piala Malaysia 2015

Perlawanan Perak vs JDT Piala Malaysia 2015

Tarikh : 5hb November 2015 (Khamis)

Masa : 8.45 Malam

Tempat : Stadium Ipoh, Perak

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
Server 1
Server 2
Server 3

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
Perak ( 1 )
VS
JDT ( 2 )

[+] Daftar sebagai Translator online

Pada perlawanan yang lepas, pasukan JDT telah menewaskan pasukan Perak dengan jaringan 2 – 0. Kemudian perlawanan ditangguhkan kerana cuaca berjerebu. Semoga pasukan JDT terus dapat mengutip 3 mata berharga di Stadium Ipoh bagi mengukuhkan kedudukan sebagai peneraju Kumpulan B pada perlawanan ini walaupun telah layak awal ke perlawanan suku akhir Piala Malaysia 2015 kerana pastinya pasukan Perak akan membalas dendam di atas kekalahannya tempoh hari.

Semoga perlawanan Perak vs JDT Piala Malaysia 2015 ini dapat keputusan yang baik buat pasukan JDT dan dapat mengekalkan prestasi yang konsisten nanti. Diharap juga penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan di sana nanti menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT serta tunjukkan pada mereka yang penyokong Johor amat bertamadun. Juga diharap tiada insiden seperti ‘kekecohan’ berlaku lagi seperti pada perlawanan Liga Super yang lepas dan dapat mencontohi semangat kesukanan seperti penyokong pasukan Sarawak tempoh hari.

“Luaskan kuasamu Johor”

SHARE IF YOU CARE --->
4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.