Perlawanan JDT vs Bengaluru FC Kejohanan ACL 2015

Perlawanan JDT vs Bengaluru FC Kejohanan ACL 2015. Ya, satu perlawanan penting yang diadakan pada hujung bulan Februari 2015 ini iaitu perlawanan kelayakan Kejohanan ACL 2015 antara pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim selaku juara Liga Super 2014 yang akan menentang pasukan Bengaluru FC selaku juara Liga India. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

Panduan buat roti yang lembut

JDT vs Bengaluru FC Kejohanan ACL 2015

Perlawanan JDT vs Bengaluru FC Kejohanan ACL 2015

Live streaming (Jika ada) :

LINK

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
JDT ( 2 )
VS
BENGALURU FC ( 1 )

Panduan mudah hamil cara Islam!

Perlawanan ini adalah perlawanan kelayakan dalam Kejohanan ACL (Asian Champion League) 2015 yang mana jika pasukan JDT menang dalam perlawanan ini maka layak untuk ke pusingan seterusnya. Jika gagal dalam perlawanan ini, maka pasukan JDT akan terus berada dalam Kumpulan F Liga AFC 2015. Oleh yang demikian, perlawanan ini amatlah penting buat pasukan JDT kerana dengan kemenangan sahajalah memastikan pasukan JDT layak berada di dalam Kumpulan G Kejohanan ACL 2015.

Semoga perlawanan JDT vs Bengaluru FC Kejohanan ACL 2015 ini akan menjadi perlawanan yang menarik buat pasukan JDT kerana ini adalah kali pertama pasukan JDT bermain di dalam perlawanan peringkat Asia. Diharap juga penyokong pasukan Harimau Selatan yang berada di stadium nanti menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT agar menjadi penyokong yang terbaik di mata negara Asia yang lain.

“Luaskan kuasamu Johor”

SHARE IF YOU CARE --->
3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.