JDT

Perlawanan Piala FA 2015

Perlawanan Piala FA 2015. Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) telah mengeluarkan perlawanan rasmi bagi Piala FA 2015 selepas pengundian yang dibuat pada 14 Disember 2014.

Perlawanan Piala FA 2015

Pasukan JDT akan menentang pasukan Pahang, manakala pasukan JDT II akan menunggu pemenang perlawanan pertama sama ada pasukan PKNS FC atau pun DRB Hicom FC. Perlawanan pasukan JDT menentang Pahang dijadualkan pada 16 Februari 2015 ini jika tiada sebarang perubahan dibuat.

Untuk lain-lain pasukan bolehlah lihat carta perlawanan diatas ini. Semoga pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim dapat beraksi dengan baik memandangkan kepadatan jadual perlawanan yang ada. Buat pasukan JDT II berilah tentangan yang hebat kepada pasukan lawan nanti.

Target pasukan JDT pada tahun 2015 hanyalah bersaing di Kejohanan ACL 2015 dan jika mara ke pentas final dalam perlawanan Piala FA 2015 ini , maka itu dianggap sebagai bonus. Apa-apa pun semoga pasukan JDT dan pasukan JDT II buat yang terbaik.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Part time blogger dari Johor Bahru. Sebarang pertanyaan, review atau advertorial dan jemputan event, sila emel ke baretta79@gmail.com / menu Hubungi Aku.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments on “Perlawanan Piala FA 2015”

  • Yahh… sekarang kita fokus pada perlawanan dalam negara pula…

    • Sokonglah pasukan masing2 tapi tak mau gado2..

  • ya. tak berapa hari lagi kita sokong pasukan tempatan pula
    harimau malaya pun dah berehat sekarang

    • Betul tu bro, tapi yg tak bestnya ada aje kontroversi melibatkan pemain.