PJ City FC vs JDT Piala Malaysia 2019

PJ City FC vs JDT Piala Malaysia 2019. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Cara mudah buat duit di SHOPEE

PJ City FC vs JDT Piala Malaysia 2019

VS

v

PJ City FC vs JDT Piala Malaysia 2019

Tarikh : 13hb September 2019 (Jumaat)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Petaling Jaya

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATULINK DUALINK TIGA
JDT LiveTV3TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKANVSPASUKAN
PJ City FC ( 2 )JDT ( 3 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan PJ City FC ini adalah perlawanan kelima atau timbal balik kedua buat pasukan JDT dalam jadual Piala Malaysia 2019. Umum mengetahui yang pasukan JDT berada di dalam Kumpulan B Piala Malaysia 2019. Bersama-sama pasukan JDT di dalam Kumpulan B adalah UITM FC, PJ City FC dan PKNP FC.

Pada perlawanan pertama di Stadium Larkin, pasukan JDT berjaya menewaskan pasukan PJ City FC dengan jaringan 4 – 2. Walaupun menang, perlawanan tersebut memang sengit. Pasukan JDT diberikan tentangan yang bertali arus. Malah, ada seketika pasukan PJ City FC berjaya mengikat pasukan JDT dengan jaringan 2 – 2 dengan selang masa yang pantas. Ini akibat daripada kelekaan dan kelalaian para pemain selepas mereka menjaringkan gol. Semoga kelalaian ini tidak lagi berlaku dalam pasukan JDT lagi.

Semoga perlawanan antara pasukan PJ City FC vs JDT Piala Malaysia 2019 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Diharap juga para pemain JDT juga terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong PJ City FC yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.