PKNP FC vs JDT Liga Super 2018

PKNP FC vs JDT Liga Super 2018. Ini adalah perlawanan kedua puluh satu antara pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim vs pasukan PKNP FC dalam Liga Super 2018. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

 

PKNP FC vs JDT Liga Super 2018

VSPKNP FC vs JDT Liga Super 2018

 

PKNP FC vs JDT Liga Super 2018

Tarikh : 23hb Julai 2018 (Isnin)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium Ipoh, Perak

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDT Live
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
PKNP FC ( 1 )
VS
JDT ( 2 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan PKNP FC ini adalah perlawanan kedua puluh satu buat pasukan JDT dalam Liga Super 2018. Pada perlawanan pusingan pertama tempoh hari, pasukan PKNP FC telah tewas di tangan pasukan JDT dengan jaringan 3 – 0. Pasti mereka akan cuba menewaskan pasukan JDT di hadapan penyokongnya sendiri nanti. Oleh yang demikian pasukan JDT haruslah berwaspada dan jangan memandang rendah keupayaan pasukan PKNP FC ini. Pasukan PKNP FC pastinya akan mengerahkan segala kemampuannya baik dari segi taktikal mahupun fizikal untuk menghadapi pasukan JDT ini nanti. Bagi pasukan JDT pula, inilah masanya barisan kejurulatihan memantapkan taktikal dan strategi yang baik di bahagian serangan dan pertahanan bagi mengutip 3 mata lagi. Walaupun pasukan JDT telah berjaya menjadi juara Liga Super 2018 lebih awal, konsistensi pemain dan keseluruhan pasukan perlulah dijaga.

Semoga perlawanan PKNP FC vs JDT Liga Super 2018 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Kekalkan prestasi yang konsisten serta bermain bersungguh-sungguh di halaman sendiri demi membuktikan yang pasukan JDT masih lagi pasukan yang kuat. Semoga para pemain JDT terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong PKNP FC yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

2 Replies to “PKNP FC vs JDT Liga Super 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.