PKNS FC vs JDT Liga Super 2018

PKNS FC vs JDT Liga Super 2018. Ini adalah perlawanan keduabelas antara pasukan JDT atau Johor Darul Ta’zim vs pasukan Selangor FA dalam jadual Liga Super 2018. Berikut adalah butir-butir perlawanan tersebut:

[+] Ebook menjahit pelbagai baju

 

PKNS FC vs JDT Liga Super 2018

VS

PKNS FC vs JDT Liga Super 2018

 

PKNS FC vs JDT Liga Super 2018

Tarikh : 27hb Mei 2018 (Ahad)

Masa : 9.00 Malam

Tempat : Stadium MBPJ

Live streaming (Jika ada) :

LINK SATU
LINK DUA
LINK TIGA
JDT Live
TV3
TV9

Keputusan perlawanan :

PASUKAN
PASUKAN
PKNS FC ( 0 )
VS
JDT ( 0 )

[+] Kerja part time dirumah DIPERLUKAN!

Perlawanan antara pasukan JDT dengan pasukan PKNS FC ini adalah perlawanan keduabelas buat pasukan JDT dalam jadual Liga Super 2018. Perlawanan yang pertama diadakan pada bulan Ramadan. Kemampuan pasukan PKNS FC di dalam Liga Super 2018 tidak boleh diambil mudah. Mereka yang kini menduduki tangga ke 4 dalam carta Liga Super 2018. Oleh itu, pasukan JDT haruslah berwaspada dan jangan memandang rendah keupayaan pasukan PKNS FC ini. Mereka pastinya akan membalas dendam diatas kekalahan 3 – 0 pada perlawanan tempoh hari di Stadium Larkin nanti. Bagi pasukan JDT pula, inilah masanya barisan kejurulatihan memantapkan taktikal dan strategi yang baik di bahagian serangan dan pertahanan bagi mengutip 3 mata berharga. Seterusnya memastikan kedudukan lebih selesa buat pasukan JDT di carta Liga Super 2018. Dengan kehadiran pemain import baru iaitu Harry Novillo dan Jorge Santos pasti pasukan JDT lebih kuat.

Semoga perlawanan PKNS FC vs JDT Liga Super 2018 ini dapat memberikan keputusan yang baik buat pasukan JDT. Kekalkan prestasi yang konsisten serta bermain bersungguh-sungguh di halaman lawan demi membuktikan yang pasukan JDT masih lagi pasukan yang kuat sesuai dengan pencapaian yang ada. Semoga para pemain JDT terus memberikan komitmen yang tinggi dan menunjukkan kepada para penyokong mereka layak berada di dalam pasukan JDT. Untuk penyokong pasukan Harimau Selatan yang hadir menyaksikan perlawanan disana nanti pula diharap dapat menjaga disiplin dan menjaga nama baik pasukan JDT. Tunjukkan pada penyokong PKNS FC yang penyokong JDT amat bertamadun mempunyai semangat kesukanan yang tinggi.

“Luaskan kuasamu Johor”

DON'T FORGET TO SHARE --->

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.